0

  

Streaming Komplett

Totalleverandør av streaming. Alle typer arrangementer


 

Komplett og fleksibel streaming

Alt fra enkle møter med ca. 10 deltakere til store arrangementer med 1000 deltakere

Lexia Education tilbyr profesjonell streaming av arrangementer til konkurransedyktige priser. Vi har spesialisert oss på digital gjennomføring av arrangementer i form av livesendinger med mulighet for opptak og redigering av filmer i etterkant. Vi har lang og bred erfaring, og vektlegger kvalitet og fleksibilitet for en mest mulig enkel og smidig gjennomføring både for deltakere og arrangører. Vi streamer fast for flere offentlige virksomheter og private aktører, i tillegg til å streame fra en rekke konferansehoteller i Oslo og andre deler av Østlandet, i tillegg til Sørlandet. Les mer om selskapet


Lexia Education tilbyr en helt ny møtearena – der vi kombinerer styrkene i det fysiske og det virtuelle møtet og til en rimelig pris.


Lexia Education tar hånd om alle praktiske detaljer, og vi garanterer trygghet for deltakere, arrangør, konferansier og møtested.

Click
Ett-klikks oppkobling, med support om behov
PC
Fungerer på alle enheter
Kameramann
Kameramann som sikrer foreleser i fokus
Mikrofon
Vi leverer alt av lyd, til forelesere og deltakere
Q6 A
Interaktivitet også fra fjerndeltakere
Recording
Mulighet for opptak, til arrangørens etterbruk

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

E-post: jana@lexiaeducation.no 

Jurist Jana Uglebakken er daglig leder og CEO i Lexia Education.

Jana

Lexia Signatur HVIT GIF

Kurs & konferanser

Møter

Konfirmasjon

Bryllup

Vi tar oss av hele streaming-prosessen, slik at arrangør kan tenke på alt det andre

  • Ett-klikks oppkobling som ikke krever tekniske ferdigheter
  • Videokonferansen kan følges fra PC/Mac eller nettbrett
  • Vi stiller med tekniker («kameramann») som sikrer at foredragsholder er i fokus og alt alt fungerer på stedet
  • Vi stiller med ekkofrie mikrofoner, til forelesere og deltakere i salen
  • Mulighet for sammenkobling av flere lokasjoner, for eksempel flere kurssteder samtidig eller opp mot eksterne foredragsholdere
   • Mulighet for toveiskommunikasjon med deltakere og forelesere
   • Oppkoblingstest med arrangør i forkant for å sikre at alt fungerer
   • Teknisk support og onboarding av kursdeltaker/foredragsholdere
   • Mulighet for påmeldingssystem, kursbevis og kursevaluering
   • Mulighet for opptak av bilde og lyd, til arrangørens etterbruk
   • Ingen skjulte tillegg i vår prismodell

Vår erfaring som profesjonelle foredragsholdere og kursarrangører tar vi med oss for å sikre vel tilrettelagt og gjennomført streaming – som handler om mer enn å se arrangementet fra et teknisk perspektiv.


 

Kompetanse, erfaring og helhetlig oppdragsforståelse


| Konferanse, kun et enkelt møte eller sammenkobling av flere lokasjoner?: Vi påtar oss både små og store oppdrag og har erfaring med streaming av arrangementer i alle størrelser og former. Vi streamer arrangementer der deltakerne er dels fysisk tilstede i konferanserom, dels følger arrangementet digitalt som fjerndeltakere. Ønskes det streaming av rent digitale arrangementer, kan vi også levere det.

 • Vi tilbyr fleksible løsninger med tanke på om arrangementet skal ha enveiskommunikasjon (typisk fra foredragsholder til deltakere) eller om det skal være mulighet for toveiskommunikasjon med for eksempel spørsmål og svar, kommentarer fra deltakere, andre foredragsholdere, konferansier mv. Mulighetene er mange og styrt av oppdragsgiver.
 • Vi kan også koble sammen både foredragsholdere og deltakere som geografisk befinner seg på ulike steder, for eksempel er noen på et kurslokale, mens andre følger arrangementet hjemmefra, fra et annet kontor enten innenlands eller utenlands osv.

| Brukervennlighet: Vårt oppmeldingssystem for å få videolenke er meget brukervennlig ved å ha ett-klikks oppkobling for deltakerne. De vil få en påminnelse om arrangementet sendt fra vårt system, og arrangementet kan også enkelt legges til i Outlook-kalender og liknende. Dersom det er ønskelig er det mulig å sende ut skreddersydde kursbevis i etterkant, eller et evalueringsskjema med sluttrapport til oppdragsgiver.

| Komplett levering: Lexia Education stiller med kameraer, mikrofoner, lyd- og bildemiksere, kabler, avspritingsutstyr for ivaretakelse av smittevern og annet som trengs av utstyr for gjennomføring av arrangementet. Første gang vi skal streame fra et lokale, gjør vi en forundersøkelse (bredbånd, lydtilganger, mv.) og kobler opp utstyret dagen før arrangementet.

| Forhåndstest for å sikre at alt er på plass før arrangementsstart: Lexia Education er opptatt av at arrangementet skal gå som planlagt og ikke være beheftet med tekniske problemer som tar tid og fokus bort fra innholdet og den gode kursopplevelsen. Vi er selv arrangører av en rekke kurs og konferanser der vi selv er både foreleser og arrangør, og vet viktigheten av dette. Av den grunn tilbyr vi alltid effektiv og fleksibel forhåndstest med arrangør og forelesere for å sikre god gjennomføring av arrangementet. Dette anbefales særlig dersom foreleser er ekstern, i betydningen holder sin forelesning uten å komme til kurslokalet. Vi kan også gjennomføre forhåndstest for kursdeltakere, selv om det normalt ikke er nødvendig fordi systemet er meget brukervennlig.

| Mulighet for webinaropptak: Lexia Education er produsent av e-kurs og enkle reklamefilmer. Vi har avanserte lyd- og bilderedigeringsprogrammer for å sikre skarphet og ved det gode kursopplevelser for de som enten må følge kurset i etterkant eller som ønsker å se det på nytt for repetisjonsbruk. Lexia Education har produsert mange e-kurs og forklaringsvideoer, som teller flere hundre slike filmer. De benyttes både av dommere, advokater, saksbehandlere og utredende sakkyndige spesialister innen medisin og andre fagområder. Se også våre portaler og forum Personskadeportalen, Nyhetsportalen og Norsk forum for Erstatningsrett. Se eksempel rett nedenfor.

| Enkeltsesjon eller parallellsesjon? Lexia Education dekker begge. Dersom kursarrangøren ønsker parallellsesjoner, håndterer vi dette. Det krever flere sett av både fysisk utstyr og lisenser, noe vi har. Om det gjøres opptak av parallellsesjonene, vil kursdeltakerne likevel kunne få med seg hele arrangementet (i ettertid), altså uten å gå glipp av noe. På den måten løser IT-teknologien en utfordring mange kursarrangører tidligere har møtt, i avveiningen av fordeler og ulemper med å ha alt samlet vs. i parallelle sesjoner. Se nærmere nedenfor om opptak.

| Virtuelle rom, herunder fleksible grupperom: Vår løsning tilrettelegger for å kunne veksle mellom å ha deltakere samlet i ett virtuelt fellesrom under hele møtet, eller vekslende mellom virtuelle fellesrom og virtuelle grupperom der dette er ønskelig. Dette vil gå automatisk for deltakerne, og vi sørger for en behagelig opplevelse.

| Smittevern: Lydutstyret vi benytter oss av er enkelt å bruke, slik at foredragsholderne vil kunne sette på seg mikrofoner på egenhånd for å opprettholde någjeldende krav om avstand. Utstyr som brukes av foredragsholderne vil også vaskes med antibakteriell desinfisering både før og etter bruk også når det ikke er pandemi. Dette sikrer en trygg gjennomføring.

| Informasjonshåndtering: Mottatte opplysninger vil håndteres, lagres og slettes i henhold til regler om GDPR og gjeldende interne norske regler om personvern. Datahåndteringen er europeisk, og skjer ikke via USA. De som streamer for Lexia Education er pålagt taushetsplikt i henhold til arbeidsavtale og stillingsinstruks.

Redigerte opptak?

Gi arrangementet en utvidet brukstid og tilgang: Økt etterbruk av foredrag, for oppslag, internopplæring mv.

Vi kan levere ferdigredigerte opptak av hele eller deler av arrangementet. Opptakene er da ferdig lydvasket og bildebehandlet for å oppnå best mulig kvalitet. Klikk på knappen nedenfor for å se eksempel på redigerte filmer fra Osloregionens BEST-konferanse 2020 og Fortidsminneforeningen, gjengitt med tillatelse.

 • Etter oppdragsgivers ønske kan det settes inn logo på opptaket. De redigerte filmene kan enten sendes oppdragsgiver for egen publisering, eller vi kan levere en ferdig strømmeløsning i form av en egen nettside der filmene ligger. Oppdragsgiver vil da få en lenke som enkelt kan klikkes på for så å komme rett til siden der filmene strømmes fra. Systemet vårt bygger på en kraftig strømmeplattform, som automatisk sikrer god kvalitet på alle digitale enheter.
 • Tilgangen kan tidsbegrenses av oppdragsgiver slik at den automatisk deaktiveres på en bestemt dato. Vi kan også tilby løsning der filmene legges bak en innloggingsside, og hvor vi tildeler brukernavn og passord for pålogging – alt dette kan tilpasses ut fra ønsker og behov.
Klikk for å se eksempel 1: Fortidsminneforeningen Klikk for å se eksempel 2: BEST-konferansen
photo-1534684686641-05569203ecca
Lexia Education

“Vi er svært fornøyde med strømmetjenesten levert av Lexia Education i forbindelse med vårt arrangement "Klimajournalistikkens dag" da vi opplevde høy kvalitet på lyd og bilde under live-sendingen og opptaket som vi disponerte i ettertid. Å kjøpe strømmetjenester fra Lexia Education kan absolutt anbefales! ”

Forretningsutvikler for Medier24 AS

Lexia Education

“Får vi forespørsler fra våre kunder om leverandør av strømmetjenester anbefaler vi Lexia Education. Vi opplever de som en trygg og stabil leverandør, og våre kunder har vært meget fornøyde med bilde, lyd og opptak. Både vi som konferansested, og våre kunder, opplever det som svært betryggende at det tilbys en forhåndstest for å sikre best mulig gjennomføring.”

Salgsansvarlig Compass Group, Konferanse & Selskap

Lexia Education

“Lexia Education streamet vårt årsoppgjørskurs som vi arrangerte den 18. januar 2021. Kurset ble fulgt av 115 deltakere via streaming. Livestreamen ble gjennomført uten problemer, med god kvalitet på både lyd og bilde. Klargjøringen av livestreamen kunne skje uten vår medvirkning, noe som sørget for en enkel og effektiv gjennomføring av arrangementet for oss. Deltakere som hadde problemer med å logge seg på fikk umiddelbart hjelp fra teknisk support som var tilstede. Kursdeltakerne kunne delta aktivt i kurset ved å stille spørsmål til foredragsholderen. Kursbevis med godkjente etterutdanningstimer ble utsendt allerede samme kveld som arrangementet. Alt i alt opplevdes samarbeidet med Lexia Education som en effektiv, smidig og kvalitetssikker måte å gjennomføre et digitalt arrangement på.”

Daglig leder i Hverven Revisjon/Økonomiklyngen

Lexia Education

“Streaming med Lexia Education fungerer fint. Vi får professionel lyd og billede på de kurser vi får streamet og det er vigtigt over for vores kursister. Dette uanset om det er ren livestreaming eller ”mixed” med både fysiske og livestream kursister. Søde og hjælpesomme streaming assistenter som hjælper både os og kursister.”

Prosjektkoordinator Advokatenes HR

Lexia Education

“I starten av 2020 startet Jussystemer AS sitt vellykket samarbeidet med Lexia Education AS innenfor livestreaming, etterutdanning og kunnskapsformidling i digitalt format. Produksjonskvaliteten, akademisk tilnærming, redaksjonelt innhold sammen med ledende foredragsholdere i bransjen fra domstolene (Høyesterett/Arbeidsrett), akademia samt mange av
Norges mest profilerte advokater har bidratt til suksessen.”

Stifter og daglig leder i Jussystemer AS