Personvernerklæring for Lexia Education AS

 

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Lexia Education AS sine nettsteder. Lexia Education AS (org.nr. 922 041 032) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: lexiaeducation.no, lexiaeducation.com, lexiaeducation.simplero.com, nffe.no, ejuss.no, erstatningskurs.no, erstatningsrettskurs.no, helserettskurs.no, trygderettskurs.no, lexialearning.no og jusskurs.com. Ta kontakt med oss (se bl.a. «Hjelp»-sidene) for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

 

Personopplysninger som behandles

Lexia Education samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

 

Hvordan informasjon innhentes?

Lexia Education samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • Når man ønsker å prøve et e-kurs eller annet produkt/tjeneste
  • Ved kjøp av e-kurs eller andre produkter eller tjenester på våre nettsider
  • Ved påmelding til e-kurs
  • Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

 

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til våre e-kurs og andre produkter/tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom Lexia Educations nettsider på simplero.com og de øvrige angitte nettstedene nevnt innledningsvis under punktet «Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger» lagres i vårt CRM-system og på Simplerosidene til Lexia Education, vårt marketing automation system som brukes til automatisert markedskommunikasjon.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Lexia Education, se «Hjelp»- sidene og kontaktinformasjon på nettsidene.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Infotjenester kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Lexia Education.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Lexia Education ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten.

Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon

Telefon 91682025

morten@lexiaeducation.no

 Lexia Education AS, Stormyrvegen 22, 2005 Rælingen