flagga-norge-2.jpg   flagga-danmark-1.jpg

 

 

 

 

Velkommen til mittkurs.no!

ALT-I-ETT-LØSNING for kurs og konferanser, INGEN ETABLERINGSGEBYR

Landsdekkende leverandør av interaktive kursprogram der alt er samlet på ett sted, fra faglige presentasjoner til praktisk info (portalfunksjon)

Det grønne kunnskapstreet i vår logo er ment å gjenspeile vår visjon og ambisjon: muligheten til å forene miljø og kunnskap, gjennom heldigitaliserte kursplattformer for små og store kursarrangører – til en fornuftig pris.

Teamet i mittkurs.no ønsker å gi en profesjonell og forenklende ramme for arrangementet med høy bruksverdi for kursdeltakerne. Vi har også danske samarbeidspartnere, minekurser.dk

Hilsen professor Morten Kjelland, stifter av mittkurs.no

 Signatur Morten Kjelland

mittkurs.NO Logo.PNG

Hvilken verdi har mittkurs.no for kursarrangør?

Lukkede sider for deltakerne på arrangementet, som inneholder for eksempel:

  • Kursmateriale i form av lysbilder, Power Point-filer, videoer, deltakerliste med mer knyttes til den aktuelle foreleser og tema. Også deltakerliste tas inn på nettsiden.
  • Nettsiden fungerer på alle digitale enheter og materialet kan lastes ned. Det er tilgjengelig inntil 1 år etter kursslutt, alt etter hvor lenge kursarrangør ønsker.
  • Fleksibel publisering av kursmaterialet - samlet og samtidig, eller fortløpende etter kursarrangørens kjøreplan og ønsker. 
  • Presentasjon av foredragsholdere. Om kursarrangør ønsker, kan vi innhente informasjon direkte.
  • Praktisk info som parkering, kommunikasjon, wifi, møtelokaler, lunsjsted med mer.
  • Skap engasjement + spar tid, penger og miljø med heldigital løsning.

Åpne sider lager vi for påmeldinger og annen informasjon som skal være tilgjengelig før arrangementet starter (se tilvalg)

Verdiboks-lysbl-edited.png