Personskadeportalen

Infoside, booking av visning og bestilling


Allerede medlem?

Gå til medlemssiden Glemt brukernavn og passord?
pngfind.com-lock-icon-png-1130428 Lås

Personskadeportalen

et effektiviserende verktøy for alle som arbeider med personskaderett - alt samlet på ett sted!

Personskadeportalen drives av Lexia Education i samarbeid med Jussystemer AS. Portalen er et praktisk rettet saksbehandlingsverktøy. Portalen oppdateres hver 14. dag og inneholder følgende for å effektivisere saksbehandlingen: 

 • Redaksjonelt utvalgte kilder, med koblinger til Lovdata Pro
 • Kildene er tematisert og på annen måte strukturert
 • Tematiserte dommer, med uthevninger av det viktige
 • E-bok med ulike nivåer
 • Forklaringsvideoer
 • Hjelpedokumenter, oppdaterte og nedlastbare

ØNSKER DU MER INFO? Nedenfor finner du prisliste, og to muligheter for å bestille visning av Portalen. Du kan bestille direkte en visning ved å sende en e-post til registrering@lexiaeducation.no 

kisspng-news-media-newspaper-advertising-information-news-icon-5b16ba0dee4777.261589061528216077976
Nyere rettspraksis & andre nyheter
ebook-ansia-gratis
E-bøker med forklaringsvideoer
Dokument med forstørrelsesglass
Tematiserte domssitater med uthevninger av nøkkelord
Lovdata
Domssamlinger (Lovdata Pro)
Verktøy
Hjelpedokumenter & saksbehandlingsverktøy
film 3
Forklaringsvideoer med erfarne forelesere

 

Priser for bestillinger etter 25. mai 2020 og som gjelder ut året 2021

1-2 brukere     kr 230 pr mnd pr bruker

3-6 brukere     kr 210 pr mnd pr bruker

7-10 brukere   kr 200 pr mnd pr bruker

10-15 brukere kr 185 pr mnd pr bruker

15 brukere utgjør også maks pris, slik at for 15 brukere eller flere betales kr 33 300 per år for et ubegrenset antall brukere som arbeider innen samme firma/virksomhet. Også for de som tilhører denne kategorien må hver enkelt bruker ha sendt inn registreringsskjema for å få påloggingsinformasjon i form av eget brukernavn og passord. • Lexia Education

  “Jeg syns Personskadeportalen er utmerket arbeidsverktøy og er tidsbesparende i saksbehandlingen. En kommer direkte inn fra compensatio på aktuelle området en jobber med og en har link til Lovdata. Den er logisk oppbygd og lett å manøvrere seg i. Personskade Portalen gjør det enkelt å holde seg faglig oppdatert til enhver tid. Det er forklaringsvideoer og annet som kan benyttes som et moderne oppslagsverk.”

  Fagansvarlig Personskade Bil, Gjensidige forsikring

 • Lexia Education

  “Portalløsningene er fine med omfattende materiale som er flotte hjelpemidler i hverdagen. Når man blir kjent med de forskjellige portalene er det lett å finne materiale enten fra en gjennomgang fra et kurs eller dommer knyttet til et spesielt tema. Kurs man har tilgang til og de enkelte portalene finner man enkelt under Mine tilganger.”

  Fagansvarlig, Personskade, If Skadeforsikring

 • Lexia Education

  “Jeg liker at portalen har samlet «alt» på ett sted. Den er et praktisk verktøy i min hverdag som virker tidsbesparende og den gir meg en ekstra trygghet for at jeg ikke har «gått glipp av noe». Nå slipper vi som jobber med dette fagområdet å sitte på hver vår kant og bruke en masse ressurser på å lage forskjellig praksisarkiver og andre veiledere. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt tilgang til en slik portal da jeg startet opp som advokatfullmektig for 24 år siden.”

  Advokat, Helland Ingebrigtsen

 • Lexia Education

  “Personskadeportalen er en side jeg vil anbefale til alle som jobber eller har interesse i personskaderett. Her finner man kurs og oppdaterte domsmateriell for de ulike emnene innen personskderetten. Siden er brukervennlig og oversiktlig, noe som gjør det enkelt å finne fram til de aktuelle emnene.”

  Advokat, Advokatfirmaet Nidaros DA

 • Lexia Education

  “Personskadeportalen har blitt et grunnleggende verktøy for meg på dette fagområdet. I tillegg til løpende oppdatering av rettspraksis og faglige nyheter inneholder også portalen en rekke nyttige verktøy til hjelp i saksbehandlingen, som for eksempel tematiserte domshefter, hjelpeskisser, forklaringsvideoer m.m. Portalen inneholder også omfattende tilgang på digitale kurs som gir godkjente etterutdanningstimer hos Advokatforeningen. Portalen er lagt opp på en brukervennlig måte, slik at jeg effektivt finner frem til den informasjon jeg søker i den enkelte sak. For brukere av Compensatio erstatningsberegning har man integrert løsning for direkte link til aktuell tapspost i Personskadeportalen, slik at tilgang til en rekke hjelpemidler bare er et tastetrykk unna.”

  Advokat, Advokatfirmaet Robertsen

 • Lexia Education

  “Personskadeavdelingen i Protector Forsikring bruker personskadeportalen hyppig både til opplæring og oppdatering. Personskadeportalen er et veldig nyttig verktøy for oss som jobber innen personskadeerstatning. Portalen er pedagogisk lagt opp og inneholder utrolig mye bra materiale av høy kvalitet, blant annet mange nyttige filmer, illustrasjoner, oversikter og sammendrag av rettspraksis. Ett ypperlig oppslagsverk.
  Alt i alt et supert verktøy. ”

  Fagsjef og advokat, personskadeoppgjør, Protector Forsikring

 • Lexia Education

  “Jeg vil påstå at tilgang til Personskadeportalen gir deg som arbeider med personskade et stort konkurransefortrinn. Her kan du lett finne frem til relevante rettskilder og nyttige hjelpedokumenter som kan brukes både i saksbehandlingen og i retten. Fra hjemmekontoret kan du også holde deg oppdatert både gjennom nyhetsbrev og mange nyttige kurs. Personskadeportalen anbefales både for de erfarne og for de som trenger grunnleggende kunnskap om fagfeltet.”

  Advokat, LO

 Logo Lexia Education Til ekstern bruk.png   i samarbeid med        Jussystemer logo.png