Lexia Educations E-kurs

innen personskadeerstatning

 

 

E-kurs som både etterutdanning og oppslagsverk!

Økt bruk av e-kurs som følge av mange fordeler

Digital undervisning er blitt mer kjent og de som har prøvd det tilbakemelder om en rekke fordeler ved denne læringsformen. Én av gevinstene er å kunne stoppe – tenke – spole tilbake – forstå bedre – og så gå videre med økt læringsutbytte! Og med friheten til å velge tid, sted og intensitet i kursingen.

Oppslagsverk

Vi i Lexia Education erfarer at mange også ønsker å kunne bruke e-kursene som et oppslagsverk i tiden etter de så det første gang. Av den grunn har vi lagd e-kursene våre slik at man enkelt kan slå opp på bestemte temaer, der de ulike filmene gir nyttige forklaringsvideoer. I tillegg har hvert kurs sitt eget digitale kursmateriale.

Priser og bestilling

Enkeltlisens: 120 kr per måned per bruker = 1440 kr per år for 1. Ingen bindingstid

Gruppelisens: Virksomheten/firmaet betaler maskimalt 4500 kr per år = vårt «pristak» for hver gruppe. Virksomheten kan dermed ha så mange tilganger til sine ansatte som ønskes (innen samme virksomhet/firma). Dersom fire eller flere ønsker å bestille for ett år, vil det lønne seg å kjøpe denne pakken. Gruppelisenser kjøpes for ett år av gangen.

Kursbevis: 250 kr per utstedt kursbevis per person. Dette er et tilvalg: Vi har lagd systemet fleksibelt siden brukerne har ulike behov. Noen ønsker etterutdanningstimer og kursbevis, andre ikke. Lexia sender samlefaktura på slutten av året. Det å ta kursprøvene er gratis og man betaler heller ikke om kontrollspørsmålene må tas på nytt.

Bilder av e-kursene per mars 2020